JYRY AJO, ASENNE

19.45

CRUISAILUKÄSINE

Poista
Tuotetunnus (SKU): 4002-001BK Osastot: ,

Mäpä kerron teille nopeen tarinan.

Yhtenä aamuna heräsin hikisenä sängystä. Olin nähnyt unta siitä kuinka maailmasta katosi asenne kokonaan. Katsoin itseäni peilistä ja päätin, etten voi vain lannistua ja odottaa unen käyvän toteen. Otin lähimmät hanskat, leikkasin niistä sormet irti ja istuin moottoripyöräni selkään. Ajaessani moottoritietä kohti lähintä huoltoaseman aamupalaa, päätin näyttää maailmalle kansainvälistä käsimerkkiä ja vääntää lisää kaasua. Nähdessäni autojen ikkunoista nousevan  vastaavanlaisia merkkejä, päätin, että tämä on oikea tapa palauttaa maailmaan puuttuva asenne. Tai pilata muiden päivän.

Nää hanskat ei oo ihan samanlaiset, mitä tossa tarinassa olleet oli, mutta mitä enemmän näitä tulee vastaan, sitä enemmän mä uskon siihen, että jossain on vielä asennetta. Nää on tavallaan Jyryn kannanotto tylsyyttä vastaan.

Asenne-käsine on tylsien kesäpäivien pelastaja. Jos noi muut Jyryn käsineet sopii käteen hyvin, niin nää varmaan vielä paremmin. Eihän näissä ees oo paljoo mitään, mikä ei sopisi! Kämmenselkäkin on reijitetty, ettei kuumina kesäpäivinä käsi pääsisi hikoilemaan liikaa. Tosin sitä ongelmaa ei muutenkaan välttämättä ole, koska käsineessä ei ole sormia. Ja kesät on turhan viileitä. Kämmenpuolella aika kiva pehmike, joka jeesaa, piti sitten kiinni pesäpallomailasta tai moottoripyörän kaasukahvasta.

“Release your fingers and attitude!”, sanoi Jyry kerran, kun koitti vääntää englantia.

Koko

M/L, L/XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.