Ale!

KISA + KISA Combo

47.80 39.90

KISA 3001
Koko
23.90
KISA 3002 SININEN
Koko
23.90

Saatavuus: Varastossa

Pirun kisanen combo. Kahet kisat vähän halpuutettuna. Aika kätevää, jos vaikka tykkää pyöritellä käsiä mudassa omaks huvikseen. Voit sitten laittaa toisen parin pesuun sillä välin, kun toiset ovat käytössä. Käsineet kans tuppaa hukkua vähän väliä jonnekkin toiseen ulottuvuuteen. Miksei kerralla sitten ottais varaparia. Voit kanssa olla hyvä tyyppi ja kysyä kaverilta, jospa se tahtois tilata samalla kertaa uudet käsineet! Tai sitten voit vaan kehuskella muille, että omistat kahdet Jyryt. Laiskuuttani pistän copy-pastella Kisojen tuotekuvauksen, niin saat paremman kuvan mihin soppaan oot sotkeutumassa:

Suuri Jyry päätyi tarjoamaan suuruuden-hulluudessaan myös hanskoja ajamis-hommiin. Tälläsissa jutuissahan on aika tärkeetä, että käsine istuu käteen. Kyllähän se aina vähän harmittaa, jos tulee hommattua käsine, mikä ensimmäisten kilometrien aikana alkaa ärsyttämään. Nää hanskat ei kuitenkaan ala heti ottaan päähän.

Vaikka ulkonäkö onkin vähintääkin Jyrähtävä, on näissä oikeesti mietitty joitain asioita. Esimerkiksi kämmenpuolelta löytyy geelipehmustetta ja koko hanska on ommeltu käden luonnollisen muodon mukaan! Geelipehmuste on kiva lisä normaalissa ajossa, sillä useesti ne vehkeet, mitä ajetaan tälläset hanskat kädessä tuppaavat täristä enemmän tai vähemmän. Pehmuste auttaa sen verta, ettei road-tripin jälkeen koko käsi ole tunnoton. Toi ompelu homma, se käytännössä meinaa, että kun sun käsi on rentona, ei hanska vedätä mihinkään suuntaan.

Miten tää teitä hyödyttää? No, me ollaan vielä semi tuntemattomia markkinoilla, joten saatte näitä semi sopu hintaan. Tai siis oikeesti aika hyvään hintaan. Eli jos vanhat hanskat rupee oleen kulahtaneet ja tekis mieli jotain uutta kivaa niin nää käsineet on varma valinta mopoiluun tai vaikka ruohonleikkurin ajoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.