Ale!

KISA, musta +YLE Combo

39.35 34.90

KISA 3001
Koko
23.90
YLE 1001
Koko
15.45

Saatavuus: Varastossa

Moottoriurheiluun tuppaa liittymään vahvasti ajoneuvojen kunnostaminen ja huoltaminen. Suuri Jyry kertoikin mulle salaisuuden: Maailmassa on ihmisiä, jotka eivät käytä remonttia tehdessään käsineitä. Tämä sai mut huolestumaan. Eivätkö ihmiset arvosta omia kätösiään? Tai siis älä ymmärrä väärin. Onhan se aika pirun siistin näköstä kun käsistä näkee, että on tehnyt jotain! Mut yleensä ottaen ne ois hyvä suojata. Moni varmasti ajattelee, ettei hanskat kädessä kykene tekemään mitään järkevää. Mut nää YLE:t mitkä tässä combossa on, on aika hyvät perus remppaan. Nää ei oo myöskään niitä perus euron rättejä mitä koitetaan myydä kalliilla, vaan kyseessä on käsineet, mitkä oikein kohdeltuna kestää vuosia. Ero on aika huomattava normaaliin bulkki käsineeseen. Yle on vahvistettu niistä kohdista, mihin yleensä hommia tehdessä tulee osumaa. Nää on myös slimmiä mallia, muttei kuitenkaan niin ohutta materiaalia, että hanskan pointti menee ohi. Joten arvosta itseäsi ja hommaa ajamiseen mukavat Kisat ja autotalliin laadukkaan Ylet. Tällä combolla ei rupee harmittamaan. Ja lopuksi väsymyksissäni päätin kopioida Kisan tuotekuvauksen, ettei tästä muodostu pelkästää Ylen ylistämistä.

Suuri Jyry päätyi tarjoamaan suuruuden-hulluudessaan myös hanskoja ajamis-hommiin. Tälläsissa jutuissahan on aika tärkeetä, että käsine istuu käteen. Kyllähän se aina vähän harmittaa, jos tulee hommattua käsine, mikä ensimmäisten kilometrien aikana alkaa ärsyttämään. Nää hanskat ei kuitenkaan ala heti ottaan päähän.

Vaikka ulkonäkö onkin vähintääkin Jyrähtävä, on näissä oikeesti mietitty joitain asioita. Esimerkiksi kämmenpuolelta löytyy geelipehmustetta ja koko hanska on ommeltu käden luonnollisen muodon mukaan! Geelipehmuste on kiva lisä normaalissa ajossa, sillä useesti ne vehkeet, mitä ajetaan tälläset hanskat kädessä tuppaavat täristä enemmän tai vähemmän. Pehmuste auttaa sen verta, ettei road-tripin jälkeen koko käsi ole tunnoton. Toi ompelu homma, se käytännössä meinaa, että kun sun käsi on rentona, ei hanska vedätä mihinkään suuntaan.

Miten tää teitä hyödyttää? No, me ollaan vielä semi tuntemattomia markkinoilla, joten saatte näitä semi sopu hintaan. Tai siis oikeesti aika hyvään hintaan. Eli jos vanhat hanskat rupee oleen kulahtaneet ja tekis mieli jotain uutta kivaa niin nää käsineet on varma valinta mopoiluun tai vaikka ruohonleikkurin ajoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.