Ale!

KISA, musta + RAJU Combo

44.80 39.90

KISA 3001
Koko
23.90
Koko
20.90

Saatavuus: Varastossa

Välillä tekee mieli kisailla kovasti ja sen jälkeen rakentaan rajusti. Funtsittiin, että tälläsellä combolla vois tehdä jotain hauskaa. Kisat toimii oikein hyvin normi ajossa ja noilla Rajuilla sitten voi pahottaa vaikka autotallissan mieltään, kun vehkeitä ei saa toimimaan. Laiskuuttani ajattelin kopioida alle suoraan Kisa -hanskan selostuksen:

Suuri Jyry päätyi tarjoamaan suuruuden-hulluudessaan myös hanskoja ajamis-hommiin. Tälläsissa jutuissahan on aika tärkeetä, että käsine istuu käteen. Kyllähän se aina vähän harmittaa, jos tulee hommattua käsine, mikä ensimmäisten kilometrien aikana alkaa ärsyttämään. Nää hanskat ei kuitenkaan ala heti ottaan päähän.

Vaikka ulkonäkö onkin vähintääkin Jyrähtävä, on näissä oikeesti mietitty joitain asioita. Esimerkiksi kämmenpuolelta löytyy geelipehmustetta ja koko hanska on ommeltu käden luonnollisen muodon mukaan! Geelipehmuste on kiva lisä normaalissa ajossa, sillä useesti ne vehkeet, mitä ajetaan tälläset hanskat kädessä tuppaavat täristä enemmän tai vähemmän. Pehmuste auttaa sen verta, ettei road-tripin jälkeen koko käsi ole tunnoton. Toi ompelu homma, se käytännössä meinaa, että kun sun käsi on rentona, ei hanska vedätä mihinkään suuntaan.

Miten tää teitä hyödyttää? No, me ollaan vielä semi tuntemattomia markkinoilla, joten saatte näitä semi sopu hintaan. Tai siis oikeesti aika hyvään hintaan. Eli jos vanhat hanskat rupee oleen kulahtaneet ja tekis mieli jotain uutta kivaa niin nää käsineet on varma valinta mopoiluun tai vaikka ruohonleikkurin ajoon.

Rajut onkin sitten nää meidän kultapojat. Näillä kokemuksilla toiminut hyvin kovemmassa työssä, missä tuppaa kädet kolhiintua. Kuitenkin näppärät käsineet, joilla kykenee tekeen oikeestikkin jotain. Ja mitä nää tekee tässä combossa? Eihän kukaan nyt moottoripyöriä korjatessa käytä hanskoja!

No mutta oikeesti käyttää. Nopeesti sormet ja rystyset saa haavoille hommia tehdessä, joten vahva suositus napata kunnon hanskat korjaushommiin. Hyvät hanskat kädessä on kanssa hieman kivempi kannella painavampia asioita. Mikäli paljaat kädet on ehdoton kyllä just sulle niin nappaa nää sille kaverille kenen kädet ei muuten pysy ehjänä.

Toki Rajuilla hanskoilla voi harrastaa muutakin Rajua toimintaa. Esimerkiksi perjantai-iltana klassisesti nakkikioskin jonossa näistä saa vallattoman hyvää energiaa tuleviin koitoksiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.