JYRY KISA, MUSTA

(1 tuotearvio)

23.90

KILPAKÄSINE VOITTAMISEEN

Poista
Tuotetunnus (SKU): 3001-001BK Osastot: ,

Suuri Jyry päätyi tarjoamaan suuruuden-hulluudessaan myös hanskoja ajamis-hommiin. Tälläsissa jutuissahan on aika tärkeetä, että käsine istuu käteen. Kyllähän se aina vähän harmittaa, jos tulee hommattua käsine, mikä ensimmäisten kilometrien aikana alkaa ärsyttämään. Nää hanskat ei kuitenkaan ala heti ottaan päähän.

Vaikka ulkonäkö onkin vähintääkin Jyrähtävä, on näissä oikeesti mietitty joitain asioita. Esimerkiksi kämmenpuolelta löytyy geelipehmustetta ja koko hanska on ommeltu käden luonnollisen muodon mukaan! Geelipehmuste on kiva lisä normaalissa ajossa, sillä useesti ne vehkeet, mitä ajetaan tälläset hanskat kädessä tuppaavat täristä enemmän tai vähemmän. Pehmuste auttaa sen verta, ettei road-tripin jälkeen koko käsi ole tunnoton. Toi ompelu homma, se käytännössä meinaa, että kun sun käsi on rentona, ei hanska vedätä mihinkään suuntaan.

Miten tää teitä hyödyttää? No, me ollaan vielä semi tuntemattomia markkinoilla, joten saatte näitä semi sopu hintaan. Tai siis oikeesti aika hyvään hintaan. Eli jos vanhat hanskat rupee oleen kulahtaneet ja tekis mieli jotain uutta kivaa niin nää käsineet on varma valinta mopoiluun tai vaikka ruohonleikkurin ajoon.

Tää on tosiaan pääväriltään musta. Ei eroa sinisestä muuten.

Kiitos Jyry.

Koko

Small – 8, Medium – 9, Large – 10, X Large – 11, XX Large – 12

1 arvio tuotteelle JYRY KISA, MUSTA

  1. Eetu Reijasto (varmistettu kirjoittaja)

    Oikein näppärät hanskat kyläralliin ja pikkumatkojen ajamiseen. Koko oli juuri sopiva kokotaulukon ansiosta tästä vielä plussaa. Geelipehmusteet tuntuivat aluksi tosi oudoilta, mutta parin ajokilometrin jälkeen niihin jo tottui ja nyt ovat oikein mukavat. Myös hinnan puolesta oikein hyvät. Suosittelen!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.